• Miniștrii au făcut astăzi coadă la facultăți. Au ținut cont că anul viitor sunt alegeri și voturile tinerilor din țară sunt binevenite. Ciolacu a mers la Politehnică, iar Deca și Rafila, la medicină. Ministerul de Interne – Predoiu – s-a dus la Academia de Poliție. De ce nu au fost primiți așa cum și-au dorit, vezi azi la STIU
  • Străinii ne bat cu lingura în masă. „Vă e rușine cu mâncarea voastră tradițională? De ce o ascundeți în restaurante?” Mâncărurile clasice de acum jumătate de secol sunt inlocuite cu avocado, somon și alte specialități importate.
  • Atac la meteorologi! De ce nu se mai vând hainele groase în sezonul rece? Unde au dispărut milioanele? Magazinele de haine plânge si pierde din cauza crizei climatice.
  • Europa își schimbă buletinul de identitate! Ați uitat de unde ați plecat, ia uitați ce dur votăm! – este amenințarea cetățenilor din Estul Europei. Slovacii au votat un politican care a spus că nu susține înarmarea Ucrainei. Fitzo va fi noul prim-ministru. Se pregătește Polonia – tot cu o tendință suveranistă.
  • Un profesor britanic înființează o facultate nouă – pe care o numește una de bun simț – unde să nu se facă politică woke și nici rescrierea istoriei. El a fost dat afară de la Universitatea la care preda tocmai pentru că s-a opus deschis mișcării woke.
  • Medicii și psihologii au observat o legătură între consumul de droguri și felul în care au crescut copiii. Cei la care părinții au strigat prea mult sunt tentați să calce strâmb. Țipatul la copii are aceleași efecte nocive ca și violența domestică și abuzul sexual.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri