• De ce ne-a fost frică n-am scăpat. Cea mai mare sportivă a României din ultimul deceniu, Simona Halep, a fost suspendată 4 ani pentru dopaj. Halep nu a mai jucat nici un meci de anul trecut din august si a tot asteptat o decizie favorabilă. Mai are o singură șansă. Să facă apel la TAS, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Altfel, poate să uite de tenis – ar avea 35 de ani cand ii expiră suspendarea.
  • Țară, țară vrem dictator! Tinerii nu mai cred in democrație. Preferă un lider militar puternic! Este concluzia poate dramatică, poate democratică a unui sondaj făcut de oamenii lui Soros.
  • Și… vine vremea șerifilor în România! Comericanții plătesc bătăuși – să-i prindă pe cei care fură marfa! Totul a pornit de la o shaorma. Cu de toate, inclusiv pușcărie.
  • Axa Răului mai face un pas. Azi dictatorul Coreei de Nord a ajuns in capătul extrem al Rusiei – la Vladivostok – unde Rusia se varsă in Oceanul Pacific. Kim Jong Un bate palma cu Putin pentru transferuri de arme contra lui Zelenski. E a doua zi la rând de când nu apare nici o comunicare nouă despre vreo dronă în România.
  • Istoria la control! O nouă schimbare de nume pentru stațiile de metrou! Ce politică deranjează…
  • Să fii singur înseamnă să fii sigur! Cum poate societatea să se folosească de geniile neînțelese.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri