Laura Buciu, Marcela Feraru și Anca Amariei, cofondator Eka, Centrul Stării de Bine se află în juriu astăzi

  • Românii nu știu să aibă grijă de bani. Sunt ultimii din Uniunea Europeană – reiese din raportul făcut de UE. Doar unul din 10 români are un nivel înalt de educație financiară. Olandezii se pricep cel mai bine – chiar dacă nu ei au cei mai multi bani.
  • Aceasta este insula unde toți vor să trăiască. Aici a trait 45 de ani grecul căruia medicii i-au spus că moare în 6 luni. Legenda lui incă inspiră.
  • De ce ma minti, eu stiu ca nu-i ceea ce simti. In plus, o faci pe banii tai! Noul trend la psihoterapeut – mitomania!
  • Scandalul taxelor de la guvern a ajuns pe masa comisiei europene. Premierul Marcel Ciolacu s-a înțeles cu șefii comisiei europene ca TVA-ul la alimentele de bază și medicamentele să rămână la 9%, dar s-a luat de cluburi și cafenele – de ce să fie TVA-ul la cafea mai mic decât cel la alimente.
  • Moscova nu se joacă cu amenințările. Ieri a spus că va ataca orice navă care se îndreaptă spre Ucraina – azi – a și început exercițiile militare.
  • Greva de la Hollywood nu a oprit companiile de AI. Ba din contră. O firmă din america a creat o inteligență artificială care – poate să producă episoade originale din desenul animat South Park. Utilizatorul scrie două propoziții în program, iar produsul apare imediat. Cu imagine si vocea perfect imitate.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri