• NASA începe construcția unui rover pe Lună care vânează….gheață! VIPER este primul rover al NASA care are nevoie de faruri. Roverul va fi de mărimea unei mașini de golf și va pătrundă în craterele polare. Gheața ar putea fi folosite de viitorii astronauți pentru a-și fabrica propriul combustibil pentru rachete și aer.
  • Poliția din Las Vegas a emis un mandat de percheziție în cazul omuciderii lui Tupac Shakur din 1996. Nu a fost făcută nicio arestare în acest caz, spun autoritățile. Moartea lui Tupac a survenit pe fondul dușmăniei sale cu rapper-ul Biggie Smalls, care a fost împușcat mortal șase luni mai târziu, în martie 1997.
  • Și-a primit banii înapoi. Un bărbat s-a dus la Banca Națională Română ca să își schimbe 3 teancuri de bani topiți cu bancnote noi. BNR a acceptat să îi schimbe banii pentru că întruneau totuși condițiile – încă erau vizibile seria și numărul bancnotelor
  • Totul se compară, dar nu totul se cumpără. A apărut aplicația prin care nu cumperi de la dusmani. Veebs e numele aplicatiei cu care activiștii woke iau magazinele la puricat când merg la cumpărături. Aplicația îi dă de gol pe producătorii conservatori, care primesc rating mic și rămân cu marfa pe raft.
  • Nemții de la Bayern au desființat cuvântul „amical”. Nu a fost nicio prietenie la meciul cu amatorii de la Rotah Eghern, pe care i-au făcut sa plângă. I-au bătut cu 27-0 la ei acasă. La pauza a fost 18-0 pentru campioana Germaniei.
  • Au întrecut Pentagonul! În India s-a construit cea mai mare clădire din lume – Surat Diamond Bourse. Clădirea are 15 etaje, 4.700 de spații de birouri și peste 7 milioane de metri pătrați.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri