Marcela Feraru, Balazs Barabas și Claudiu Crăciun, analist politic, lector universitar doctor Științe Politice și Studii Europene, SNSPA, activist de mediu, fac parte din juriul de astăzi.

  • Ziua a doua a Summit-ului NATO de la Vilnius nu a adus nimic nou pe frontul de …Est. Zelenski si-a schimbat discursul față de ieri – e mai recunoscător față de aliați, chiar dacă Ucraina nu a primit nici o promisiune legată de CÂND va intra in NATO. Ministrul britanic al apărării a fost cel mai tranșant față de Zelenski si oamenii lui: „N-ar strica să vedem mai multă recunoștință dacă tot ii ajutăm atât de mult”
  • Grijile miliardarilor afectați de încălzirea planetei. Noua tendință: își vând avioanele! Îți arăt si lista marilor personalități ale planetei – cu jet-ul la purtător.
  • Păsările sunt mai inteligente decât credeam. Azi – despre felul in care copiază sistemele anti-păsări si le folosesc contra insectelor care le deranjează.
  • Elevii români o iau pe drumul lui Nicușor Dan. România a terminat pe locul 4 la Olimpiada de Matematică – cel mai bun rezultat din ultimii 30 de ani. Problema e că se intorc in România – unde studentii de la medicină de la Iași fac scandal din cauza camerelor pline de gândaci si igrasie.
  • Hidroelectrica a intrat astăzi la tranzacționare pe Bursa de la București. Dar tradiționalul clopot de deschidere a Bursei a sunat nu la BVB, ci la sediul BNR – in prezenta lui Isărescu. În primele 15 minute de la deschiderea Bursei s-au tranzacționat 1,25 de milioane de acțiuni, în valoare de aproape 140 de milioane de lei.
  • Paradoxul intâlnirilor – Totuși alcoolul le indepărtează pe femei de sex. E un studiu făcut pe 50.000 de femei.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri