Sebastian Ujică, Felix Damian și Radu Magdin, analist politic, fac parte din juriul de astăzi

  • Mult-asteptatul summit NATO de la Vilnius i-a adus doar nervi lui Zelenski. Desi era vorba că presedintele Ucrainei ajunge abia maine, s-a prezentat de azi. Zelenski trebuie să se consoleze cu lucrurile pe care țările NATO i l-au oferit si până acum: arme, bani si sprijin politic. Nici o vorbă despre momentul în care Ucraina va intra in NATO. Interesul major este pe… Suedia. Si vorba lui Trump de ani de zile: dați cel putin 2% din PIB pentru apărare.
  • Electricele prind viteză. Cota de piață a mașinilor electrice urcă la 10% în primele 6 luni ale anului, de la 7,7% acum un an. În iunie, cota a trecut de 12% în România. Mașinile plugin-hibrid au o creștere de 47% față de anul trecut.
  • Secretul orelor de somn în funcție de vârstă. Când e recomandat să nu dormi noaptea – iti spun eu azi. Când să dormi, ai tot auzit… si nu prea respecti.
  • Și Iohannis a fost la poza de grup la summit-ul de la Vilnius. Se intoarce de acolo cu mai multe trupe NATO – soldații străini pe care alianta s-a angajat că ii va ține in România ca să intărească flancul de est al NATO. Si, e oficial! România va fi centru de antrenament pentru avioane F-16.
  • Primarul Bucureștiului Nicușor Dan și noul arhitect al Capitalei Matei Damian au fost azi căutați la primărie de procurorii DNA. Ei sunt suspectați că i-au permis unui angajat să semneze în lunile aprilie-mai, sute de certificate de urbanism, deși angajatul nu avea acest drept.
  • Pontul verii: Cum te asiguri că bagajele tale coboara primele din avion.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri