Laura Buciu, Balas Barabaș și invitatul special Adrian Axinia, deputat AUR, fac parte din juriul de astăzi

  • La nici o lună de când Ciolacu a preluat postul de prim-ministru, a inceput anotimpul inaugurărilor in România. Azi – Podul peste Dunăre, prin care România se compară cu San Francisco – Golden Gate de Brăila – ridicat cu aproape jumătate de milion de euro. Iohannis, Ciolacu cu tot Guvernul lui, Ciucă – cu fostul său guvern au luat viza de panglică.
  • Simbolul luptei ecologice de pe Terra, Greta Thunberg, a dat belea. Riscă 6 luni de închisoare pentru că s-a luat la cearta cu politia. Nu s-a intamplat la mișcările de stradă de la Paris, ci la un protest de la ea de acasă, în Suedia.
  • E o explicație pentru obezitate? De ce un om din 4 n-a fiert niciodată ouă?
  • Cea mai controversata jucătoare a momentului – Sorana Cîrstea – s-a calificat in turul 3 al turneului de la Wimbledon. Ea e criticată după ce a postat mesajul „faceți bărbații din nou masculini, femeile din nou feminine și copiii din nou inocenți. ”
  • Putin este luat de guler de vicele lui Trump. Mike Pence – fostul vicepresedinte al Americii spune că Statele Unite ar putea trimite soldați contra Rusiei dacă Ucraina pierde războiul. Inainte de summit-ul NATO de saptămana viitoare, Zelenski face un tur de forță în Estul Europei – azi e in Bulgaria, mâine merge în Turcia.
  • Rușii au insă aliați în Europa. Austriecii de la Raiffeisen Bank nu pleacă încă din Europa cu business-urile lor. Au amânat plecarea la care i-a obligat Banca Centrală Europeană. Ar fi trebuit sa plece in septembrie – dar mai văd ei când o fi momentul potrivit.
  • Eterna și fascinanta Românie! 7 zile de concediu pentru că stau pe scaun. Să nu facă hemoroizi!

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri