Felix Damian, Marcela Feraru si Vasi Andreica, CEO Ted’s Coffee, fac parte din juriul de astăzi

  • UIte cu ce se mai ocupa primarii: unii vor sa faca iarna car și vara sanie… la propriu! E vorba de Coliban, de la Brașov. La București, Firea și Nicușor se ceartă pe autobuzele turcești.
  • Propunere de nerefuzat pentru lupta dintre Musk si Zuckerberg – doi titani nu se pot bate decât la Colosseum, asta vrea Elon Musk. Cu toate astea, italineii îl refuză. Deocamdată!
  • Unu plus… una egal viață! Medicii cheamă câte doi pacienți la cabinet – singurătea grăbește infarctul.
  • Încă 900 de arestări, e bilanțul celei de-a treia nopți de proteste în Franța, după ce un tânăr algerian a fost ucis de un polițist. Și un nume celebru plătește pentru insulte față de jucătorii de culoare și cei musulmani – antrenorul Cristophe Galtier, cu care PSG a luat titlul, a fost arestat pentru declarațiile lui
  • Cod roșu de distracție în toată țara – Bucureștiul, Clujul, Craiova anunță artiști de top, din toate genurile – Tiesto, Enrique Iglesias, dar și români aleși pe sprânceană – Șuie Paparude, The Motans, Subcarpați, ai și Jazz în parc sau muzica stil anii 90!
  • Ca să te convig că merită să ieși la festivaluri, îți mai spun una: Vei fi mai bun la matematică, dacă asculți muzică – trebuie doar să te antrenezi. O spun, cine alții, dacă nu cercetătorii.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri