Marcela Feraru, Felix Damian și Tiberiu Stoian, fondator Fabrica de Ambalaje Exonia, fac parte din juriul de astăzi

  • S-a așternut liniștea la Kremlin. Putin le-a mulțumit ofițerilor din FSB, Armatei și poliției – pentru că nu i-au lăsat pe mercenarii Wagner să pornească un război civil. „Dacă Rusia se prăbușește, murim cu toții” – a transmis prietenul lui Putin – Lukașenko.
  • Pe modelul „ochii sunt oglinda sufletului” – așa și „casa este oglinda contului bancar”. Românii se feresc de apartamentele cu 4 camere – la mare căutare sunt cele mai mici. Prețurile prea mari i-au făcut pe dezvoltatorii imobiliari să-și regândească planurile.
  • Am intrat și noi în rând cu lumea…la numărul adulților care spun că fac parte din LGBT+. 9% dintre români declară că NU sunt heterosexuali. Tot 9% e și media globală.
  • Spectacolul din Parlament ia sfârșit – fără țipete, jigniri, amenințări și violență fizică în sala de ședință. Cine încalcă regulile va avea indemnizația redusă cu 50% și doar 10 secunde timp de vorbire.
  • „Dolce far niente” varianta olandeză. De ce recomandă companiile să stai degeaba pe banii lor. Noi suntem printre cei mai muncitori – românii au depășit media europeană.
  • Cele 7 lucruri pe care bărbații le caută la o femeie. Dar decizia… e la ea. Cu toate detaliile…la ȘTIU

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri