Victor Negrescu, europarlamentar, Mădălin Mihai și Balazs Barabas fac parte din juriul de astăzi

  • Dispar cablurile de pe stâlpii din București. Primarul Nicușor Dan are actul prin care poate îndepărta firelele și echipamentele de comunicații montate ilegal pe stâlpi. Și primărița de la Sectorul 1 are surprize pentru bucureșteni – Clotilde le oferă în sfârșit acele stimulente financiare, între 1.000 și 3.000 de lei, ca să combată criza energetică.
  • A venit momentul adevarului, dupa ce copiii au pierdut mai bine de o lună de școală: după vacanța de Paște, săptămâna altfel, săptămâna verde și greva profesorilor, copiii s-au trezit direct în exemene. Azi a inceput eveauarea Națională pentru elevii de clasa a opta.
  • Opriți timpul! Majoritatea americanilor vor să renunțe la mobile și la internet! „Nu vrem sclavie!”, spun ei.
  • Câți tați sunt în povestea asta? 12 colege din același departament însărcinate în același timp.
  • Vinzi sau oferi alcool minorilor, risti o ditamai amenda. Si mai rau, poti sa te trezesti cu afacerea inchisa. Iohannis a promulgat azi actul normativ aditional la legea care ii pedepseste pe comerciantii fara srupule.
  • Dispar banii de la saltea. Doar unul din sapte romanii prefera sa mai tina bani cash in casa, tot mai mult prefera sa ii tina in banca, spuen un studoiu Revolut. Culmea, tinerii sunt cei care prefera mai mult sa aiba bani cash in casa. Creste si numarul romanilor care fac plati cu cardul.
  • Si totusi, isi vorbesc. După luni de zile in care comunicarea intre SUA si China a degenerat, Blinken s-a intalnit azi cu Xi Jinping la Beijing. Au vorbit despre baloane spion, relatii economice, geopolitice, un singur subiect a lipsit din discutii, cel mai arzator: Taiwanul.
  • Ne merge ca pe roate – România a ajuns al treilea cel mai mare transportator la nivelul Europei, cu afaceri de peste 20 miliarde de euro.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri