Laura Buciu, Balazs Barabas și invitatul special Andrei Novac, scriitor, fac parte din juriul de astăzi

  • De miercurea viitoare, fanii lui Dinamo pot cumpăra acțiuni prin platforma SeedBlink. Tichetele de investiție încep de la 1.000 de euro.
  • Cultura la dubă, lipsa de cultură are loc și la guvern! Oamenii de cultură din România analizează și acum ce a vrut să spună noul ministru al Culturii: ,,Nu sunt om de cultură, dar pe un om politic îl definesc faptele”.
  • Ai grijă ce muzică asculți pentru că ajungi la tribunal! A pățit-o o companie care permitea angajaților să asculte cântece cu versuri obscene. Muzica îi făcea pe ceilalți colegi să devină agresivi cu femeile din echipă și să le vorbească urât.
  • A fost odată ca-n povești o prea frumoasă mamă. Părcă și să fii prea frumoasă e rău! E cazul unei mame care a fost certată la ședința cu părinții pentru că se îmbracă prea sexy și nu îi respectă pe cei care nu arată atât de bine. O nouă fobie a intrat pe lista psihologilor, care cer ajutor și de la psihiatri.
  • De azi România are al 17-lea aeroport funcțional. Turiștii au pornit spre Brașov – al doilea județ din țară ca număr de locuri de cazare – după Constanța. Brașovul are turn de control virtual – de la Arad, dar și facilități moderne – printre ele scanner de bombe lichide, deci poți să urci liniștit cu apă sau laptop.
  • Viața e scumpă când ești tânăr și asta se aplică în prezent mai mult decât la generațiile din trecut. Asta e principalul motiv pentru care generația Z nici nu se gândește să-și cumpere casă sau mașină și nici nu face copii. Jumătate dintre tinerii sub 25 de ani trăiesc de la un salariu la altul, arată un studiu Deloitte.
  • Parlamentul European îi taie speranțele lui Zelenski. Ucraina trebuie să intre în NATO – dar după ce se termină războiul. E decizia Parlamentului de la Strasbourg la care au votat PENTRU 425 de deputați. Doar 38 au cerut aderarea Ucrainei mai repede.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri