În juriu sunt Cristian Hostiuc, Marga Nițu și Marcela Feraru.

  • O lume întreagă strigă contraofensivă – Ucraina păstrează tăcerea. Alarma a fost dată de Washington Post – care a anunțat că ucrainenii ar fi lansat atacul în zona Zaporojie. Zelensky nu e în zonă – a mers la barajul Kahovka – acolo unde 20 de mii de oameni au nevoie să fie salvați.
  • De la cel mai poluat oraș din România la Capitala Verde a Europei! În premieră pentru România – Brașov e pe lista scurtă de 10 orașe care concurează pentru titlul de capitala verde a Uniunii. Care sunt rivalele Brașovului – imediat la ȘTIU.
  • Messi l-a îmbogățit pe Beckham. A lăsat Barcelona pentru visul american – va juca la echipa lui Beckham – Inter Miami. Am ales liniștea – spune Messi. După anunț, valoarea echipei a crescut de 40 de ori – a ajuns la un miliard de euro.
  • România – țara grevelor fără sfârșit – aproape că a paralizat azi. Profesorii, medicii și polițiștii au dat mână cu mână și au strigat în cor – „Vrem salarii mai mari!”. „Sper ca profesorii să ia cea mai bună masura conform cu eforturile făcute de minister” – e optimist premierul Ciucă.
  • USR vrea din nou la putere – negociază o alianță cu PMP ca să construiască o alternativă de dreapta la coaliția PSD-PNL pentru alegerile de anul viitor.
  • Statul paralel cu natura! Palmierii de București cresc strâmb ca să stai pe ei ca pe bancă. Primarul Negoiță i-a testat primul.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri