• Ești analfabet, scapi de pușcărie! Achizitii fictive, facturi fictive, vanzari la negru… toate au fost privite cu ingaduinta de judecatori, pe motiv ca patroana nu prea intelegea ce face.
  • O.M.D.N.R.B. – bucovinenii care se ocupa cu turismul ar trebui sa memoreze aceasta prescuratare, pentru ca îi priveste. E noua agentie nascocită de Ministerul Turismului, ca sa faca din toata zona Bucovinei o super atractie de vacanta. Oficial se numeste „Organizatia de Management al Destinatiei de Nivel Regional Bucovina
  • „A trăit toată viața ca ea, a murit ca „ei” – Paradoxul LGBT de la Muzeu. Totul pentru ca acum 60 de ani, o femeie sculptor prefera sa se imbrace barbateste. Numele ei – Marlow Moss, iar creațiile ei sunt expuse la Galeriile Tate.
  • „Servesc Patria!” – vor spune din nou românii – dacă vorbele lui Ciucă devin realitate. Premierul vine cu planuri mărețe în ultima lui săptămână de mandat – vrea să reintroducă armata obligatorie.
  • Incendii de vegetație, secetă, temperaturi extreme… credeați ca ați trăit ce e mai rău? Așteptați să vedeți ce va fi in următorii cinci ani. E avertismentul Organizației Mondiale pentru Meteorologie – temperatura pe planetă își va bate propriile recorduri.
  • Artiștii versus inteligența artificială – episodul… fără număr! Ultimul avertisment vine de la cântărețul britanic Sting – “Muzica le aparține oamenilor, nu mașinilor.”

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri