Laura Buciu, Felix Damian și Vlad Tăușance, specialist în comunicare, sunt în juriul de astăzi

  • „Să trăiți bine!” nu e doar un slogan al unui fost primar al Bucureștiului, ajuns președinte. Este și sfatul unei agenții a Guvernului care s-a pus pe calculat si le-a transmis Bucureștenilor că dacă au un salariu de cel 2.500 de euro pot trăi o viață de vis – ca la Paris.
  • Sute de pastile de iod stau neatinse în toate depozitele din farmaciile din țară. Campania lui Rafila de a da românilor pastile de iod gratuite ca prevenție în cazul unei explozii nucleare în Ucraina NU a fost un succes. Doar 3% dintre români au mers să le primească. Pentru că românii nu au fost curioși, guvernul a pierdut 5 milioane de euro.
  • Criza vârstei de mijloc – bărbații nu mai vor cadouri. În topul dorințelor sunt …experiențele.
  • În topul dorințelor României este să primească bani de la Europa. Doar că guvernul a mai pierdut un meci – pe bani mulți. O nouă ceartă de la Uniunea Europeană: vă dăm cu banii în cap degeaba.
  • Vești bune de la Marea Neagră, nu pentru turiști, ci pentru cei care lucrează in energie. Noi măsurători arată că România are gaze mult mai multe decât era prognoza initială. La cum consumă țara noastră acum – sunt gaze pentru 10 ani. Dar dacă vom trece mai repede pe verde, cantitatea poate fi suficientă chiar pentru 20 de ani.
  • Încă un semnal anti Erdogan înainte de alegerile prezidențiale de mâine – e cu 5 procente în spatele rivalului Kilic-daroglu. UEFA vrea să le ia turcilor finala Champions League. „O dăm oricui, doar să o luăm de la Istanbul” .

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri