Analistul politic Claudiu Crăciun, Marga Nițu, Laura Buciu sunt în juriul de astăzi

  • In sfarsit am invins pandemia! Nu, nu iti dau o stire invechita. Chiar astazi, 5 mai 2023, Organizatia Mondiala a Sanatatii a facut anuntul oficial: pandemia Covid s-a terminat!… asta dupa 3 ani si doua luni, de cand OMS a declarat ca virusul Sars Cov 2 e o amenintare globala si a ridicat alerta mondiala la nivel de pandemie.
  • Razboiul dintre Rusia si Ucraina se muta si la masa negocierilor. Un diplomat de la Kiev i-a dat un pumn oficialului de la Kremlin cu care ar fi trebuit sa se inteleaga pe cooperarea economica la Marea Neagra, suboectul nu avea nicio legatura cu conflictul armat. S-a intamplat la Ankara si totul a pornit de la un steag ucrainean.
  • Suferinta unei fetite de cinci ani, sechestrata de propriul parinte, s-a incheiat dupa cea mai lunga negociere din istoria Romaniei. Specialistii adusi de politie au avut nevoie de 28 de ore ca sa o scape pe fetita de tatal alcoolic, care o tinea captiva in casa.
  • Cat timp noi suntem preocupati de fake news si de fakeuri generate de A.I., fakeul din industria fashion face ravagii. O spune o analiza New York Times. Banii generati de comertul cu fakeuri ii depasesc pe cei pe care ii scot produsele cu design autentic.
  • Să nu-i obosim pe români și nici să nu aruncăm banii pe fereastră. Două motive care-l fac pe Ciucă să caute soluții pentru comasarea alegerilor de anul viitor. „Măcar la două runde să ajungem, și ar fi bine”, a spus Ciucă în vizita de lucru de la Piatra Neamț.
  • Țară, țară, vrem turiști – dar să nu fie chiriași ucraineni. Proprietarii de pe litoral renunță să-i mai găzduiască pe refugiați, pentru că se apropie sezonul și preferă banii turiștilor. De la Guvern, oricum nu mai primesc bani pentru ucrainenii găzduiți.
  • Adio, Epoca de Piatră! Poșta Română bagă roboți în locul angajaților ineficienți.
  • Și, cea mai cunoscută actriță porno din lume, Mia Khalifa, le-a dat lecții studenților de la Oxford.Profesorii au chemat-o!

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri