Actrița Alexandra Bob, Marcela Feraru, Mădălina Bucur sunt în juriul de astăzi

  • Incă o excursie de lux pentru Klaus Iohannis. Merge in weekend la Londra să vadă de aproape ceremonia de incoronare a Regelui Charles al 3-lea.
  • Chiar dacă increderea in presedintele României a scăzut pana la 9%, românii vor tot un președinte născut in România. Un sondaj Avangarde arată că Maia Sandu nu este dorită ca președinte in România – 3 din 4 sunt contra ei la Cotroceni. Mai multe de jumătate dintre români nu vor nici unirea cu Moldova.
  • Vrem mai mult – strigă angajații din România. 40% dintre ofertele angajatorilor sunt mai mici decât așteptările candidaților. În IT se câștigă cel mai bine, dar sunt și cei mai pretențioși candidați. În medie, it-iștii cer 9.000 de lei, în timp ce media salariilor e de 6.100 lei. Cei mai aproape de salariul de vis sunt angajații din vânzări.
  • După blocurile gri se răscoală clujenii! Săturați de betoanele care au luat locul spațiilor verzi, locuitorii Clujului caută singuri soluții prin care să determine administrația lui Boc să-și schimbe strategia. „Cine mai comentează să meargă în fața Parlamentului European din Bruxelles, Capitala Europei, și să vadă cum arată un spațiu pietonal!”, e atacul lui Boc, care i-a supărat pe clujeni.
  • Eurodeputatul Vlad Gheorghe – de la USR – merge in Parlamentul European cu o rezolutie prin care cere compensații pentru România si Bulgaria pentru că nu au intrat in Schengen.
  • Culmea justiției din România – te caută douăzeci de ani ca să te bage în pușcărie și când te prinde, te lasă în libertate. Se întâmplă la Suceava unde un bărbat condamnat la 7 ani de închisoare în 2003 a fost prins și închis în 2022. Povestea lui și magia Justitiei din România – o dezbatem azi la STIU.
  • Mai nou poți „merge” la psiholog pe Instagram. Îți rezolvi problemele vieții în 15 secunde. Lumea merge la acest psiholog ca la oracol!
  • Vai primăria lor! Toți cetățenii din Alba-Iulia si-au găsit datele pe internet. Nici hackerii nu pot fura atât de mult.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri