Sociologul Bruno Ștefan, Felix Damian, Balazs Barabas sunt în juriul de astăzi

  • Am creat un monstru! Geoffrey Hinton, „nașul inteligenței artificiale”, se simte ca intr-un film cu Frankenstein: supărat pe propria creație, părăsește Google și avertizează că, în curând, chatboții ar putea fi mai inteligenți decât noi.
  • În sfârșit, o afacere… magistrală! Metrorex a semnat contractul cu o firma din Turcia pentru magistrala de metrou care va lega Bucureștiul de Aeroportul Henri Coandă din Otopeni. Crezi sau nu, va fi gata în patru ani.
  • Nici nu știai ce țară frumoasă ai! Topul destinațiilor de la noi după care se topesc străinii! Nu e pe listă și inchisoarea pentru care oamenii plătesc ca să rămână acolo! Are și SPA!
  • „Vă pregătiți pentru Ziua Victoriei, dar aveți grijă să nu vă alegeți cu ziua contraofensivei ucrainene!” E avertismentul pentru Putin, al unui ofițer prorus din zona ocupată, Lugansk. „Soldații lui Zelenski abia așteaptă să vă umbrească sărbătoarea!”
  • Oferte imobiliare în stil teleshoping: ca să-și vandă apartamentele vechi, proprietarii apelează la oferte speciale, vouchere de cumpărături, bucătărie mobilată sau garaj sunt printre cele mai comune. Interesul pentru apartamentele de trei camere, construite înainte de 1977, este în scădere, conform unei analize Agepress.
  • Să-l vezi pe Jared Leto îmbrăcat în pisică: 50.000 de dolari! S-o vezi pe Kim Kardashian îmbrăcată in perle – 50,000 de Dolari! Sarcina anunțată de Serena Williams – neprețuită. Sunt lucruri care nu pot fi cumpărate, pentru toate celelalte există… Met Gala!

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri