Prof. univ. dr. Mircea Dumitru, Marcela Feraru și Felix Damian sunt în juriul de astăzi

  • România Educată va fi și mai educată. Ligia Deca primește o mână de ajutor de la un deputat care cere o nouă materie în școli: Istoria, Robia și Deportarea romilor”.
  • Modernitate sau înapoi spre epoca de piatră? Proba rezistenței pentru orășeni. Interzis cu mașinile în centru! Lisabona nu mai acceptă mașinile de mare tonaj și cele in tranzit. Week-end-ul trecut si Bucurestiul a fost inchis – datorită evenimentelor culturale.
  • Ai grijă unde petreci concediul medical, că s-ar putea să rămâi fără job. Îți prezint azi cazul chinezului care a rămas pe drumuri – dar și fără 100.000 de euro – pentru că a spus la firmă că e bolnav, dar a fost surprins pe o insulă tropicală. Acum chiar poate să rămână acolo.
  • Paradoxul libertății: ministrul de externe al Rusiei, Lavrov, a condus azi sedinta Consiliului de Securitate ONU. Lavrov i-a acuzat pe americani că au adoptat o politică de distrugere. Șeful ONU, Gutteres, l-a contrat: Rusia provoacă suferință enormă poporului Ucrainean. Analiștii internaționali remarcă faptul că Ucraina și-a instalat trupe pe malul drept al Niprului – semnă că mult promisa contra-ofensivă poate incepe oricand.
  • China a găsit calea prin care să dispară Covid-ul. Guvernul Chinez șterge rapoartele interne despre apariția virusului și cu ce au lucrat cercetătorii chinezi in laborator. Miscarea vine la nici doua zile după ce ambasadorul Chinei de la Paris a spus că fostele state din Uniunea Sovietică nu pot fi considerate state cu acte in regulă.
  • Noul trend la nunți! Verigheta este înlocuită cu un dispozitiv smart. Iubești, dar știi mereu pe unde umblă.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri