Marcela Feraru, Mădălina Bucur și Dr. Cezar, medic cardiolog, sunt juriul de astăzi

  • Pe modelul „Eu pot, eu sunt Magician” , Emmanuel Macron s-a săturat să mai depindă de americani și ruși și anunță că Europa trebuie să devină o superputere mondială.
  • Revoluție la Timișoara! Primarul Fritz – e atacat de prefectul de Timiș pentru că vrea să dea jos steagul României de pe stâlpi! De ziua internațională a fraților și surorilor – britanicii vin și demonstrează cum te ajută frații să n-ajungi la divorț. Cu cât familia e mai numeroasă, cu atât scad șansele de divorț.
  • Și creștinii s-au plictisit de eterna despărțire. Cine sunt românii care au propus ca ortodocșii să sărbătorească Paștele odată cu catolicii.
  • Socoteala de la Pentagon nu se mai potrivește cu cea din Ucraina. Zelenski a schimbat planurile militare, după scurgerea de informații clasificate ale SUA și NATO pe rețelele sociale.
  • Ne-a rămas lumea mare. Numărul persoanelor de peste 85 de ani s-a dublat, iar al nou-născuților e din ce în ce mai mic. Anul trecut s-au născut doar 171 de mii de copii – cel mai mic număr din ultimii 134 de ani.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri