Marcela Feraru, Balazs Barabas și Adrian Hatos, sociolog și senator, sunt în juriul de astăzi

  • America prezintă azi lecția de democrație! Fostul președinte Trump urmează să fie arestat. Știe, dar nu se poate opune și va merge singur la întâlnirea cu procurorul. Americanii pariază dacă Trump va avea cătușe, dacă se va îmbrânci cu polițiștii și mai ales dacă va mai putea candida la postul de președinte.
  • Chirie la Cluj. Sunt condiții bune, dar musafirii plătesc taxa de actualizare pentru fiecare vizită! Avocații spun că nu ai ce face: dacă accepți contractul, ești obligat să te abții de la băutură în noua ta casă.
  • DNA face percheziții la sediul Poliției Române. Procurorii verifică banii cheltuiți pe căști și bastoane – accesorii cumpărate de polițiști la începutul pandemiei.
  • Armata Statelor Unite l-a ucis pe liderul ISIS. Americanii spun că el pregătea atentate teroriste asupra Europei.
  • Putem visa mult și bine că suntem cetățeni europeni și avem drepturi. Umilință mai mare decât Schengen-ul: Austriecii își duc copiii la procesele românilor ca să vadă cum arată un infractor în carne și oase.
  • Orientul și Occidentul se așază din nou în două colțuri diferite ale ringului de pe Terra. De ziua NATO, Finlanda a devenit oficial membru al alianței militare ale Vestului – în schimb, la celălalt capăt al lumii, Xi Jinping le ține lecții de pace agresivă și de eficiență economică lui Macron și Ursulei von der Leyen.
  • Unul din șase oameni din lume suferă de infertilitate, arată cel mai recent raport al Organizației Mondiale a Sănătății. Guvernele ar trebui să ofere tratamente accesibile sau chiar gratuite oamenilor, asta mai cer reprezentanții OMS.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri