• Logo-ul Twitter s-a transformat azi în mod misterios din cunoscuta pasăre în câinele DogeCoin.
  • Nu este clar încă de ce logo-ul Twitter a fost schimbat sau dacă în spatele acțiunii se află Elon Musk.
  • Câinele este folosit ca imagine a unei criptomonede, DogeCoin, care a devenit un succes neașteptat în timpul boom-ului pieței cripto.

Logo-ul Twitter s-a transformat azi în mod misterios din cunoscuta pasăre în câinele DogeCoin, lăsând utilizatorii nedumeriți.

Logo-ul din colțul din dreapta sus al ferestrei browserului Twitter a fost înlocuit cu imaginea unui Shiba Inu, o rasă de câini de vânătoare japonezi. De asemenea, câinele apare pentru o secundă atunci când încărcați pentru prima dată Twitter dintr-un browser web, potrivit The Verge.

Nu este clar încă de ce logo-ul Twitter a fost schimbat sau dacă în spatele acțiunii se află Elon Musk, un angajat nemulțumit al companiei sau altceva.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Acțiunile DogeCoin cresc cu 25%

Câinele este folosit ca imagine a unei criptomonede, DogeCoin, care a devenit un succes neașteptat în timpul boom-ului pieței cripto. În ultimele 30 de minute valoarea unui DogeCoin a crescut cu peste 25%, scrie CITY A.M..

Reacția lui Elon Musk

Prima reacție a lui Elon Musk după ce logo-ul Twitter a fost înlocuit cu un Shiba Inu a constat în repostarea unui meme cu un fluture care este oprit de poliția rutieră. Doar că modificat: în locul fluturelui este câinele, iar în poza de permis apare pasărea.

Musk a postat prima variantă a meme-ului cu 16 ore înainte de schimbare.

Contul oficial Dogecoin a dat repost.

Ulterior Elon Musk a mai avut o reacție pe Twitter.

Ce înseamnă toate acestea?

Răspunsul cel mai probabil la adăugarea câinelui DogeCoin în locul logo-ului obișnuit al Twitter este o glumă amuzantă a lui Elon Musk, care este aproape la fel de cunoscut pentru simțul său de umor copilăresc ca și pentru că produce mașini electrice.

A doua opțiune este că Twitter a fost piratat, ceea ce nu este dincolo de limitele posibilității, având în vedere numărul de angajați care au părăsit compania în ultimele luni și tensiunea pe care a lăsat-o în mod clar asupra Twitter.

Citește și:

NASA avertizează: Un asteroid de mărimea a 90 de elefanți se îndreaptă cu viteză spre Pământ

FOTO. Cine sunt cei 4 astronauți care vor zbura spre Lună în cadrul misiunii Artemis II. Anunțul făcut de NASA

LIVE UPDATE. Donald Trump a părăsit Mar-a-Lago, cu destinația New York, unde va fi pus oficial sub acuzare penală

Partenerii noștri