Mădălina Bucur, Felix Damian și Cătălin Stănculescu, fondator Mythologica, sunt juriul de astăzi.

  • Protestele din Franța cu peste 3 milioane de oameni în străzi – după cum zic sindicatele – se transformă într-o vânătoare anti-Macron. Francezii se tem și pentru că Parlamentul a aprobat supravegherea video prin inteligență artificială la Jocurile Olimpice de la anul – tehnologia este considerată o amenințare pentru libertățile civile.
  • Corporatiile multinationale care învârt banii în România primesc o concurență din care și ele pot profita – afacerile de familie. Cu 82% a crescut numărul business-urile în care proprietarii își asumă toata răspunderea în familie. La fel …și profitul.
  • Cine greșește nu plăteste întotdeauna. Azi povestea celui prins high la volan dar care a scăptat de pedeapsa cu închisoarea pentru că … ar fi căzut psihic când a auzit de condamnare.
  • Vrei educație sexuală la școală? Celebra sculptură David al lui Michelangelo e motivul pentru care directorul unei școli a fost concediat. Era prea pornografic!
  • Sărutul franțuzesc primește un update chinezesc. Îndrăgostiții cu relații la distanță se înghesuie să-și cumpere aparatul de sărutat.
  • …și… Te pregătesc pentru week-endul însorit în care poți folosi că hartă nu cea de pe Waze, ci Harta magnoliilor. Vorbim azi cu arhitectul celei mai parfumate hărți – a transformat Bucureștiul într-un loc care i-a făcut pe străini să spună că în loc de o lume verde, preferă viața în roz.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri