• Halle Berry a creat un val pe Instagram după ce a postat două selfie-uri cu ea din baie.
  • Halle Berry l-a înlocuit pe Will Smith la Premiile Oscar.
  • Berry are o relație cu Van Hunt de trei ani, recunoscând recent că și-ar fi dorit să-l fi cunoscut mai devreme.

Halle Berry, în vârstă de 56 de ani, și-a surprins fanii cu un selfie făcut în oglinda din baie, în care apare dezbrăcată complet.

Postarea a fost făcută pe contul ei de Instagram și a stârnit multe reacții din partea comunității online, scrie Daily Mail.

Deși imaginea o înfățișează pe actriță în ipostaze provocatoare, modestia ei este păstrată prin intermediul telefonului mobil și a aburilor din baie, care acoperă majoritatea corpului ei.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Halle Berry a renunțat la machiaj și a ales să își lase buclele naturale să cadă liber pe față, îmbrățișându-și astfel frumusețea atemporală.

În cea de-a doua imagine, ea își expune cu încredere trupul cu atuurile ample, acoperindu-l doar cu brațele și reflectându-se în oglinda aburindă.

Fanii ei au dat buzna în secțiunea de comentarii pentru a-i exprima aprecierea pentru aspectul său de invidiat și pentru postarea curajoasă.

Halle Berry a primit o mulțime de complimente

Halle Berry a postat pozele pe Instagram în fața celor 8,2 milioane de urmăritori ai săi, menționând ,,Hump day self-love” . Mulți utilizatori de social media au lăudat-o pentru postarea ei, comentând rapid: ,,Ești o femeie frumoasă” .

Halle Berry nu a ezitat niciodată să își arate silueta impresionantă și a distribuit un videoclip îndrăzneț pe Instagram înainte de ceremonia premiilor Oscar. În video, ea s-a afișat într-o ținută riscantă și a adăugat o descriere care suna astfel: ,,Ghiciți cine va merge mâine la bal” .

Halle Berry l-a înlocuit pe Will Smith la Premiile Oscar și a prezentat premiile pentru cel mai bun actor și cea mai bună actriță împreună cu Jessica Chastain. Brendan Fraser a câștigat premiul pentru cel mai bun actor, iar Michelle Yeoh a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță, devenind a doua persoană de culoare care a câștigat Oscarul în această categorie.

Halle Berry are doi copii din relații anterioare

Halle Berry este mama unei fiice de 14 ani și a unui băiat de nouă ani. Halle și Gabriel Aubry au avut-o pe fiica lor Nahla în 2008, fostul cuplu despărțindu-se în 2010. În octombrie 2013, Halle l-a născut pe fiul ei Maceo-Robert Martinez, în vârstă de opt ani. Maceo este singurul ei copil din căsătoria cu Olivier Martinez, în vârstă de 55 de ani, de care a divorțat în 2015.

Halle Berry se iubește cu Van Hunt

Halle Berry are o relație cu Van Hunt de trei ani, recunoscând într-un interviu recent că și-ar fi dorit să-l fi cunoscut mai devreme. Ea a declarat pentru revista Women’s Health: ,,Mi-aș fi dorit să-l fi întâlnit mai devreme pentru a-l putea iubi mai mult timp. „

Citește și:

FOTO. De la bijuterii regale la palate decadente: Descoperirea celor mai valoroase 10 conace abandonate din lume

Un aeroport din Europa, sub presiunea guvernului pentru a reduce poluarea. Ce măsuri vor fi luate pentru a proteja mediul

Finlanda, cea mai fericită țară din lume, oferă excursii gratuite turiștilor pentru „a-i învăța ce e fericirea”

Partenerii noștri