Balazs Barabas, Mădalin Mihai, Andrei Pogăciaș – doctor în istorie din 2012, sunt juriul de astăzi.

  • Pentru că numa văd verde, locuitorii din Titan văd roșu în față ochilor. Partea retrocedată a parcului IOR devine deșert.. numai bun să fie ridicate clădiri pe el. Asta îi scoate din minți pe bucresteni care fac protest public – e ilegal și o rușine pentru capitală!
  • „Occidentul privește cu nervozitate la discuțiile dintre Putin și Xi Jinping”, sună pompos declarațiile de la Kremlin. „Două mari puteri rezolva cele mai importante probleme ale politicii mondiale”,se laudă liderii ruși. Planul de pace și susținerea lui Xi l-au încântat atât de tare pe Putin încât e dispus să treacă la tranzacții in yuani in schimburile comerciale ale Rusiei cu țări din Asia, Africa și Amercia latină.
  • Nebunie cu Messi la restaurant: și-a scos familia la masă și s-a trezit cu mii de fani care-l așteptau … să-i ofere bezele.
  • Trump aruncă în aer America – astăzi o să mă vedeți arestat, veniți să mă susțineți! Trump este vizat de o anchetă care s-ar putea lăsa cu punerea sub acuzare pentru o fapta în care e vorba de mulți bani pentru o actrița porno. Ultima oară când i-a chemat pe oameni să-l susțînă s-a lăsat cu asaltul asupra Capitoliului. Astăzi s-a lăsat cu o alertă cu bombă și cu mii de polițiști pregătiți să oprească furia susțînătorilor lui Trump.
  • Se rezolvă traficul în România? Pleci în călătorie cu mașînă… cărat de tren. La cum merg trenurile în România, poți să faci o vizită și a vagonul restaurant, până ajungi la destinație iese tot alcoolul din sânge.
  • Paradoxul salariatului român – ar vrea să câștige bani pe care nu știe să-i numere. Un studiu Best Jobs arată că 7 din 10 români nu știu să-și evalueze competențele sau să estimeze corect care ar fi salariul potrivit cu serviciile pe care e în stare să le ofere. Dar toți spun că merită salarii mai mari.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri