Răzvan Țupa, Felix Damian și Bruno Ștefan, sociolog și analist politic, sunt juriul de astăzi

  • Ce mai inseamnă un milion în ziua de azi?! E întrebarea pe care și-o pun tot mai mulți români. Avem 90.000 de milionari în dolari, iar mai bine de 1,800 dintre ei sunt trecuți la categoria „super bogați” – au ajuns la peste 30 de milioane de dolari. N-ai niciun motiv să nu îndraznești, curând poți fi unul dintre ei. Estimarile specialiștilor spun că în cinci ani vom avea cu aproape o mie de super-bogați mai mult.
  • Dacă mă enervezi, te trec pe listă de nu te vezi! Serviciile de Informații din America au publicat raportul anual al amenințărilor pentru Statele Unite – Rusia și China țin capul listei. Ucraina nu vine cu amenințări, doar cu probleme de rezolvat.
  • Ne-a făcut Inteligența artificiala? – știe ce gandim și când mințim. Așa că, dacă știi că ai ceva de ascuns, nu primi roboți în casă!
  • După ce s-a trezit cu o treime din populație în stradă, Parlamentul Georgiei a retras legea „agenților străini” . Cu toate astea oamenii încă protestează – vor eliberarea deținuților și nu au încredere în retragerea legii care i-a iritat la culme, până când politicienii nu vor veni cu asigurări suficiente.
  • Politica „cel mai mic preț pentru medicamente” ne lasă fără tratamente în spitale și cu farmaciile din ce în ce mai goale. Importatorii și producătorii de medicamente cer Guvernului reducerea taxei de clawback de la 20, la 15%, altfel sunt puși în situația de a vinde în pierdere.
  • Doi tați pot să lase urmași? – Testul a reușit în Japonia! Au reușit să sintetizeze artificial ovule din celule masculine.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri