Ioana Matei, Magda Gheorghiță și Lect. univ. dr. Oana Șerban, doctor în filosofie, sunt în juriul de astăzi

  • După mai bine de două săptămâni de discuții aprinse, vin vești bune din Ucraina – lucrările de dragare pe Canalul Bâstroe vor fi oprite până când vor fi facute măsurători care să verifice adâncimea.
  • Nu te uita la preț când vine vorba de o vacanță de lux în Bucovina. Da, ai auzit bine, liderul mondial în tursmul de lux pune Bucovina pe lista destinațiilor de vacanță. Condiția necesară – să ai în cont o suma în dolari cu cel putin sase zerouri.
  • Noua fericire: neglijează-ți familia! Axează-ți viața pe prieteni! E un nou curent filosofic stângist care incepe sa prinda contur în Franța.
  • Războiul colagenului: Distrugi planeta pentru un ten mai sănătos? Din pacate raspunsul este DA. Brazilienii defrișează padurile tropicale ca să facă loc vitelor, folosite și în producerea colagenului.
  • Un milion și jumătate de francezi sunt iar în stradă, continuă protestele față de reforma pensiilor. Pensiile, dar cele speciale, sunt și la noi motiv de îngrijorare – riscăm să pierdem fonduri PNRR de miliarde pentru că nu rezolvăm această problemă.
  • Încă un motiv să-ti scoti mâine, de 8 martie, iubita în oras. A aparut clasamentul fumuseții online – românecele le bat pe frumusețile din Venezuela, abonate la Miss Universe. Și culmea, fac și bani – mai bine de jumatate de milion de femei din România sunt implicate în afaceri care se ridică la 35 de miliarde de euro.
  • Iohannis a văzut lumina de la răsărit. A dat mâna astăzi cu Împăratul Naruhito al Japoniei. A avut de disctutat și cu premierul Kishida despre parteneriate bancare și în domeniul cercetării, la Măgurele.
  • Vrem o țară cu probleme ca afară – suntem arătați cu degetul că nu rezolvăm problema abuzurilor de tot felul asupra copiilor. Europenii au altele pe cap – câtă libertate să le acorde minorilor sau dacă e bine să poarte nume neobișnuite precum Hades, numele zeului Infernului, nume de ciocolată sau de mașini in vogă.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri