Felix Damian, Răzvan Țupa și CRISTIAN DASCĂLU – mentor IT, sunt în juriul de astăzi.

  • Senatul nu se mulțumește doar cu pagina oficială de TikTok. Senatorii continuă achizițiile moderne. Au scos din bugetul – făcut cu bani știm noi de unde – un milion de euro. Banii nu au mare putere de cumpărare. De ei, în parcările de la Casa Poporului vor ajunge 22 de mașini noi. E drept, limuzine.
  • Orașul verde e propunerea lumii moderne pentru timpurile care urmează. Lockdown-ul din pandemie i-a inspirat pe ideologii lumii – care vor să organizeze orașele în mini-cartiere, în așa fel încât să ajungi în cel mult 15 minute la toate utilitățile și toți cunoscuții. Sunt și critici: „Stai un pic, nu arată a pușcărie?”
  • Vei fi mai fericit la muncă? Specialiștii HR recomandă: săptămâna să înceapă marți! Totuși lunea nu stai acasă. Vii la birou ca să… îți intri în ritm. Partea bună e că pe aceeași bani. Partea rea e că… azi e luni și eu nu am luat-o mai ușor.
  • După ce ne-am plâns că România stă prost cu brandurile, obținem totuși o victorie balcanică. Plăcinta dobrogeană e produs românesc, și nu bulgăresc, așa cum pretindeau vecinii de la sud. E scris în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.
  • „Biden are zilele numărate” Așa consideră dușmanul său, Trump, care promite planetei întregi că îl va jos de la Casa Albă și în felul ăsta vom da „DELETE” la războaie.
  • Pentru o viață sănătoasă mergi la sala de sport după rețetă! Nu mai faci sport de capul tău! Medicul va da rețeta potrivită fiecărui pacient – pardon, cetățean!

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri