Marcela Feraru, Șerban Picu, Corneliu Riegler, profesor de istorie la Colegiul Național Bilingv George Coșbuc”, cu o experiență de 30 de ani în învățământ, sunt în juriul de astăzi.

  • Președinta Moldovei, Maia Sandu, a venit azi la Iohannis și s-a plâns de cea mai nouă bătaie de cap din țara ei. Rusia susține că militari ucraineni cu haine rusești pe ei vor atacă Transnistria.
  • Asta e cea mai scumpă palmă din lume – a venit condamnarea pentru românul care a pălmuit o femeie pe stradă si a fost dat in judecată. 10 luni de inchisoare.
  • Ronaldo a scos sabia în fața miliardarilor arabi! Cine a clipit primul?
  • Nu doar că nimeni nu mai vorbeste de pace în Ucraina, dar Putin aduce din nou discuția despre bomba nucleară: „O să ne mărim forța!” E contrat însă de Biden, care consideră că Putin vorbește doar ca să se afle în treabă.
  • Nu doar harta Ucrainei – care se modifică de la zi la zi – dă fiori lumii. A apărut si harta poluării.apei și solului. Aici, România nu e codașă – 10 locuri sunt capitale ale morții. Sefii țării continuă să privească cu atenție și îngrijorare.
  • Nu oamenii, ci softurile de Inteligență Artificială îi dau acum afară pe angajați. 98% dintre șefii de resurse umane din America spun că o să folosească de anul acesta roboții ca să facă și angajările, nu doar concedierile.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri