Sebastian Ujică, Madalin Mihai și Andrei Novac, lector universitar, scriitor, manager cultural, membru al Uniunii Scriitorilor din România și secretar de stat al MAE, sunt în juriul de astăzi.

  • În dragoste și război, totul e scuzabil… dar nu chiar tot. Ministerul de externe l-a convocat pe ambasadorul Ucrainei, după ce oficialii lor au recunoscut că au adancit Canalul Bâstroe, iar asta ar putea avea efecte negative asupra Deltei Dunării.
  • Banii pot aduce fericire, dar nu în mod necesar și inteligență. Sociologii au stat cu ochii pe bogații planetei ca să afle rețeta reușitei în business, iar IQ-ul ridicat nu e pe lista calităților necesare.
  • Când pisica e acasă, nici de sex nu ne mai pasă! E dezbatere încinsă printre iubitorii de animale – cum să faci sex când cățelul sau pisica sunt cu ochii pe tine în dormitor.
  • Americanii se îndoiesc de capacitatea lui Biden de a conduce cea mai mare putere a lumii. Propun teste cognitive pentru toți politicienii care au mai mult de 75 de ani.
  • A fost odată ca-n povești… dar azi nu mai e la fel. Schimbăm poveștile ca să îi învățăm pe copii corectitudinea politică de la cele mai mici vârste. Viitorul luminos al omenirii e garantat!
  • Era bun, dar nu era căutat. O postare inspirată pe social media a transformat în besteller o carte publicată de un american acum mai bine de zece ani.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri