Din juriul de astăzi fac parte Mădălin Mihai, Felix Damian și invitatul special Sorin Constantinescu, CEO Gaming Consulting

  • Uleiul care va fi folosit pentru încoronarea regelui Charles al III lea a fost produs timp de 8 luni, în secret. Rețeta pentru ulei a fost luată din Biblie și este o reinterpretare modernă a uleiului imaginat de Moise. Regele Charles va fi încoronat pe 6 mai la Londra.
  • Maia Sandu se teme de ce e mai rau din partea lui Putin – rusii vor o lovitura de stat în Moldova, trimit trupe sub acoperire ca să ia ostatici și să atace instituții publice, spune președintele republicii Moldova.
  • Nu excludem varianta obiectelor extraterestre, spune Pentagonul. SUA a mai doborat înca patru obiecte zburatoare dubioase care survolau America, după apariția balonului chinezesc. Replica chinezilor – nu spionam nimic, și SUA a avut zece baloane în China, în ultimul an.
  • Nu-ți mai găsești locul în casele din Franța, mai ales dacă ești mai înalt. Un proiect de lege stabilește noi standarde la apartamente: se poate trăi și într-un apartament de 1,80 înalțime. Economie sau umilință?
  • Daca încă mai aveați îndoieli, economia României chiar stă bine. După FMI, și Comisia Europeană privește spre România cu speranță: economia crește peste așteptările noastre. Și o să o țină tot așa și în 2024.
  • Paradoxul lui Nicușor Dan – o fi primarul Capitalei olimpic la matematică, dar nu știe să numere câte cladiri au nevoie de consolidare în București. E și vina proprietarilor, spune domnul primar – fac modificări fără să ceară aprobare.
  • Pentru francezi, strugurii sunt tot mai acri. Mii de hectare de vie scoase din pământ – vinul nu mai e rentabil.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri