• Meghan Markle și-a sunat o prietenă imediat ce vestea relației sale cu Prințul Harry a ajuns pe prima pagină a ziarelor, știind că viața ei de actriță americană era pe cale să se schimbe pentru totdeauna.
  • A fost doar o chestiune de timp până când relația lor înfloritoare a ajuns în atenția publicului.
  • Autorii Omid Scobie și Carolyn Durand vorbesc despre acea zi care le-a schimbat viața în cartea lor „Finding Freedom”.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au bucurat de luni întregi de intimitate în relația lor, îndrăgostindu-se în secret, departe de ochii curioșilor și de speculații. Au avut întâlniri „normale” la restaurante de lux, au petrecut nopți confortabile în casă și chiar au mers împreună în vacanță.

Dar a fost doar o chestiune de timp până când relația lor înfloritoare a ajuns în atenția publicului, iar cuplul a primit vestea de care se temea în timpul unei ieșiri în oraș în Toronto. Autorii Omid Scobie și Carolyn Durand vorbesc despre acea zi care le-a schimbat viața în cartea lor „Finding Freedom”, susținând că Meghan și-a sunat o prietenă la scurt timp după aceea pentru a-i transmite ceea ce crede că o să pățească.

Ei scriu: „Într-o seară târzie din octombrie, în Toronto, Harry era fericit, la fel și Meghan. Până când au primit un telefon de la unul dintre asistenții lui Harry de la Palatul Kensington. Nu erau vești bune. Un tabloid urma să publice povestea relației lor. Principala lor grijă era că locuința ei va fi asediată de fotografi în 24 de ore. Au avut puțin timp să se gândească, pentru că în Toronto erau doar câțiva paparazzi, dar nu avea să treacă mult timp până când fotografii aveau să zboare din New York și Los Angeles, cu toții sperând să obțină prima poză cu fericitul cuplu.”

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Ducele a fost inundat de telefoane din partea personalului său, mulți dintre ei încercând să-l determine să se întoarcă mai devreme la Londra, deoarece erau îngrijorați de echipa sa de securitate redusă. Cu toate acestea, el a refuzat să plece. Scobie și Durand susțin că, deși Meghan era nervoasă în legătură cu ceea ce urma să se întâmple, a fost, de asemenea, ușurată, deoarece asta însemna că nu mai trebuia să mintă familia și prietenii. Aceștia spun că a primit peste 100 de mesaje de la foști prieteni și cunoștințe care căutau bârfe.

Dar autorii susțin că adevărata amploare a faimei care a venit odată cu întâlnirea cu un membru al familiei regale a fost un șoc uriaș pentru Meghan și a dus la trimiterea unui mesaj deosebit de îngrijorat unei prietene. Ei scriu: „Înainte de a-l întâlni pe Harry, singurele momente în care a experimentat camerele de luat vederi au fost pe un platou sau pe un covor roșu. Securitatea a fost necesară. La scurt timp după aflarea veștii, un fotograf de la o agenție foto din Los Angeles a escaladat gardul în grădina din spate și a așteptat-o pe Meghan lângă mașina ei, în speranța de a face o fotografie înainte de a pleca să facă niște comisioane. Meghan a fost îngrozită și a sunat la poliție. Așa va fi întotdeauna, nu-i așa?”, i-a spus ea unei prietene.”

Dar acest lucru a rămas valabil și cuplul a oficializat totul în 2017, când Harry a îngenuncheat în casa lor de la Palatul Kensington. S-au căsătorit în cadrul unei ceremonii uimitoare la Capela St George din Castelul Windsor în mai 2018.

Partenerii noștri