Magda Gheorghiță, Șerban Picu și Daniel Funeriu, fost Ministru al Educației, Cercetării și Inovării din România, sunt juriul de astăzi.

  • Încă un capitol la care Clujul câștigă în războiul de la distanță cu Bucurestul. Creșterea adusă de anul-criză 2022 este mai bine simțită de proprietarii de apartamente din Cluj – decât oriunde în țara asta. Din celebra garsonieră de 11 metri pătrați poți să faci acum două case.
  • Guvernul Ciucă nu mai stie cum să facă rost de bani. La 3 saptamani după ce a imprumutat 4 miliarde de euro, se împrumută din nou pe piețele externe.
  • Continuă serialul absurdului după primul meci de fotbal suspendat – pentru că o parte din spectatorii de la Craiova au injurat minoritatea maghiară. Patronul oltenilor, Mititelu, consideră că suporterii lui au făcut blatul cu organizatorii – Sepsi Sf. Gheorghe.
  • România Educată își riscă existența. De dragul indicațiilor primite de la Uniunea Europeană, Guvernul Ciucă vrea să desființeze Licceele Pedagocice – care produceau invățători și educatori – până acum – și rezultate. Cadrele didactice nu stau în banca lor – promit revoluție!
  • Zelenski incepe să se obisnuiască si cu refuzuri. Americanii spun că tancurile Abrams pe care le vor trimite ei – in număr de 31 – vor ajunge pe front poate peste un an. O nouă veste proastă si de la nemti: „Să nu vă așteptati la avioane de luptă de la noi!” – zice Scholz.
  • Roboții sentimentali seduc fetele mai bine decât bărbații! Un software a câștigat războiul E ăsta sfârșitul declarațiilor de dragoste?

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri