Magda Gheorghiță, Sebastian Ujică și Irineu Darau, senator USR, sunt juriul de astăzi.

  • România rămâne fără reacție în cazul femeii ucise de câini în București, dar păcătele țării noastre continuă. Suntem martorii unei noi situații în care organismele statului nu sunt respectate – un bărbat a furat o mașină de poliție și a fugit cu ea de față cu ofițerii veniți să facă ordine la o petrecere.
  • Inteligența artificială ajunge la tribunal și nu ca să îi ajute pe judecători. Roboții sunt acuzați că nu respectă drepturile de autor și că piratează conținutul de pe internet.
  • Iar Vaticanul începe ancheta! De ce ați făcut sex în catedrală? S-a intamplat în lockdown, când oamenii erau obligați să stătea în case.
  • UE mai oferă un pachet de armament Ucrainei de jumătate de miliard de euro. Apar însă tot mai multe discuții de cum sunt folosite ajutoarele. Ministrul Apărării e acuzat că a cumpărat alimente pentru militarii de pe front la prețuri umflate de trei ori. Vice-ministrul pentru dezvoltare regională a fost arestat după ce a luat mită de 400 de milioane pentru achiziția de generatoare la prețuri mărite.
  • Săracii englezi bogați. Cum au ajuns să se mulțumească cu 3 lire pe oră de la guvern cu condiția ca să nu mai folosească curentul atunci când au mai mare nevoie de el. Între 5 si 6 seara.
  • Și povestea micului geniu care dă peste cap IQ-ul. La 3 ani poate să vorbească în 7 limbi diferite. Explicația este – o aplicație minune pe care o înțelege mai bine decât inventatorii.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri