• O femeie are încredere în inteligența artificială pentru a decide dacă să-și părăsească soțul – iar răspunsul o lasă tremurândă”.
  • După ce a avut o aventură cu un amant pe care l-a cunoscut pe Illicit Encounters, o femeie a apelat la AI pentru a o întreba dacă ar trebui sau nu să-și părăsească soțul de cinci ani.
  • Neavând nimic de pierdut (în afară de soțul ei), femeia a cerut aplicației AI să răspundă cu sfârșitul ideal de „poveste” al aventurii și cu ceea ce ar trebui să facă.

O femeie a dezvăluit cum a folosit IA pentru a se decide dacă este bine să-și părăsească sau nu soțul. Cunoscută sub numele de Sarah, femeia de 37 de ani avea o aventură de șase luni cu un amant pe care l-a cunoscut pe un site de matrimoniale.

Sarah, care lucrează în sectorul tehnologic și este imersată în lumea inteligenței artificiale, a început să folosească Chat:GPT – tendința de inteligență artificială care invadează lumea – în afara biroului, în viața personală, pentru a o ajuta să își înțeleagă mai bine aventura și deciziile pe care le ia.

Între Crăciun și Anul Nou, problemele din căsnicia ei – inclusiv certurile constante – au ajuns la un punct culminant, iar ea știa că trebuie să decidă dacă să încerce să repare lucrurile acasă sau să-și părăsească soțul de cinci ani pentru iubitul ei. Un site discret pentru aventuri conjugale, a declarat că membrii săi își împărtășesc adesea experiențele ca parte a procesului de feedback al membrilor și a cerut permisiunea de a împărtăși povestea unică a lui Sarah.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Așa că, neavând nimic de pierdut (în afară de soțul ei), Sarah a mers mai departe și a cerut aplicației AI să răspundă cu sfârșitul ideal de poveste” al aventurii și cu ceea ce ar trebui să facă. Se pare că răspunsul de la AI a lăsat-o tremurândă”. Dar de ce a apelat Sarah la AI pentru a lua o decizie atât de importantă?

Ea a explicat: În esență, am cerut aplicației să îmi scrie o poveste bazată pe situația mea actuală și ce ar trebui să facă persoana din poveste într-o căsnicie care eșuează, în timp ce experimentează emoția aventurii pe care o am. Ceea ce este fascinant a fost modul în care a preluat atât de bine dilema mea și chiar a luat în considerare propria mea fericire. Finalul poveștii mi-a spus că ar trebui să pun fericirea mea pe primul loc și să-mi părăsesc soțul, ceea ce am și făcut acum. Pentru o persoană normală care folosește Chat:GPT pentru prima dată, va fi o experiență înfricoșătoare cu tipul de rezultate de care este capabil.”

Începând din noiembrie, Chat: GPT a devenit un fenomen al scurtăturilor de scriere, utilizatorii experimentând cu el pentru a scrie poezii, cântece, e-mailuri de lucru și orice altceva. Datorită abilităților impresionante ale inteligenței artificiale, acest lucru a determinat universitățile să aplice protocoale pentru a-i împiedica pe studenți să o folosească pentru a trișa. Alții au folosit-o pentru cei care se întâlnesc online pentru a transmite replici romantice potențialelor întâlniri.

Locuind acum cu iubitul ei între timp, Sarah a adăugat că i-a dat  „imboldul” de care avea nevoie. Ea a spus: „Mi-a dat impulsul de care aveam nevoie pentru a face saltul și pentru a părăsi o relație care era de mult timp în impas. Este cu siguranță neortodox și nu este ceva ce aș insista ca alte femei aflate în situații similare să încerce. A fost mai mult un caz în care am fost în jurul acestei tehnologii și a funcționat pentru mine.”

Un purtător de cuvânt de la Illicitencounters.com, a declarat: „Primim sute de povești în fiecare lună de la membri ale căror vieți au fost schimbate prin culegerea beneficiilor întâlnirii cu altcineva în viața lor. Povestea lui Sarah este o premieră, dar și una pe care am vrut cu adevărat să o împărtășim și suntem încântați că a fost fericită să o împărtășească.”

Partenerii noștri