Răzvan Țupa, Felix Damian și Damian Anfile, Inspector de specialitate Administrația Cimitirelor, sunt în juriul de astăzi.

  • Unde ești, copilărie, cu pădurea ta cu tot? Răspunsul este: La București! Primarii de sector din capitală ne promit că vom vedea copacii crescând la București precum Făt-Frumos din Tei, al lui Eminescu. Într-un an, cât alte capitale în zece!
  • Ești deprimat astăzi, în a treia zi de luni din ianuarie? Ar trebui să te înveselească gândul că Blue Monday nu e decât o campanie de marketing, declanșată în 2005 de Sky Travel. De data asta nu a mai fost nevoie de cecrcetătorii britanici ca să descopere acest lucru, presa din Anglia și-a făcut treaba.
  • „E 12 noaptea, vă rugăm poftiți în vagoane! Sau în camere!” Asta vor striga la vară DJ-ii de la mare dacă regula cerută de constănțeni va deveni lege.
  • Dobândă, cât e dobânda? Cam la fel ca în ultimele luni din 2022, e analiza făcuta de Ziarul Financiar. Va mai scadea puțin, dar nu prea tare în 2023.
  • Războiul din Ucraina face prima victimă în Germania – e vorba de ministrul apărării, Christine Lambrecht. A primit un buget de 100 de miliarde ca sa refacă din Germania putere militară, dar proiectele lipsesc. Aliatii politici sunt deranjati si de ezitarea ei in sprijinul militar acordat Ucrainei. Asa ca si-a dat demisia.
  • Ai grijă ce actori bagi în distribuție! Drama producătorilor care s-au trezit cu filmele scoase din cinematografe pentru că un actor avea poze pornografice in viața privată.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri