Magda Gheorghiță, Balazs Barabas și Iris Spiridon, scenarist și regizor de teatru, sunt în juriul de astăzi.

  • Au desființat glumele în România. 6.000 de euro amenda pentru elevii care au făcut caricaturi cu profesoara lor. Unul dintre elevi a avut nevoie de terapie, dupa ce politistul care l-a luat la intrebari l-a amenintat ca o sa-i aresteze mama.
  • Vino iar în gara noastra mică, privește-mă să vezi cât mi-e de frică. Mi-e frică să nu găsesc închisă sala de așteptare. Nu e o glumă, asta se întâmpla în gara din Iași. Ministerul Trasnporturilor cere explicații.
  • Dragostea de tată te transformă în… mamă. Doar așa a putut un bărbat să câștige copiii de la adevărata lor mamă.
  • Pasajul Unirii devine un fel de triunghiul bermudelor pentru camioane și autocare. Ultima întâmplare – un camion s-a blocat în pasaj. Dar mai e un fenomen inexplicabil – cum a ajuns să ploua în pasaj, din moment ce nimeni nu recunoaște vreo avarie. Concluzia: cine a plouat, să strângă!
  • Tipul de la cablu lovește din nou la Timișoara. Dupa ce l-a scos cu toporul afară, la tăiat cabluri, pe fostul primar Robu, acum îl scoate din minți și pe Fritz: „Nu mai vreau să văd vreun fir atârnat pe stâlpi!. Aplicați decizia instanței sau rămâneți fără net. „
  • Se adună necazurile pentru Joe Biden, după ce un nou set de documente clasificate a fost găsit la unul dintre birourile lui. Republicanii sar la gâtul lui și cer percheziții de la FBI.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri