Mădălina Bucur, Balazs Barabas și Lectorul Universitator Tudor Vlădescu, Culinary Institute of America, Singapore și referemt de specialitate la Universitatea București, sunt juriul de astăzi.

  • Nu te stresa prea tare cu CV-ul, o fotografie reușită îți aduce mai ușor un job bun. Motivul – angajatoii preferă persoanele frumoase și tinere, cu riscul de a fi acuzați de discriminare.
  • A calculat, dar a și făcut… o lege nouă pentru britanici. Premierul Rishi Sunak îi obligă pe englezi să învețe matematică până la 18 ani. Asta e formulă succesului!
  • Poftiți la masă, gătește robotul! Un lanț de restaurante tip fast food gătesc mai nou că în star trek – șefii bucătari sunt roboți. Nu sunt ieftini, dar nu greșesc rețetele și la final calculul dă cu plus în casele de marcat.
  • Un polițist din Constanța a devenit la propriu cel mai tare din parcare – i-a dat amendă și i-a ridicat mașina unei femei în cărucior cu rotile. Motivul – femeia parcase pe un loc rezervat persoanelor cu handicap, dar nu avea afișat în parbriz și legitimația care să ateste că poate parca pe un asemenea loc.
  • Am trăit s-o vedem și pe asta – primarul care a renunțat la o parte din salariu a devenit subiect de discuții pe social media. Nici să vrei nu poți să-l critici – pagina lui de facebook nu permite decât laude.
  • Și…an nou, promisiuni noi – primăriile din București se întrec în laude – o să avem mai multe parcuri, dar de apă caldă nu ne întrebați nimic – cel puțin până în 2026!

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri