Laura Buciu, Mădălina Bucur și Remus Ștefureacpreședintele think-tank-ului STRATEGIC Thinking Group, și director general al INSCOP Research, sunt în juriul de astăzi.

  • Europenii ne pun la colț după sondajul care ne interzice de la masa bogaților: Ce căutați voi în Schengen dacă puneți pui în salata Boeuf?
  • Domnilor guvernanți, de data asta o facem cum trebuie? Ciucă merge la Paris să depună memorandumul de aderare la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică. Sperăm că a plecat cu lecțiile făcute, că să nu ne lovim de vreun refuz, că în cazul Schengen.
  • La japonezi, expresia mort de beat” le dă fiori polițistilor. Oamenii au prostul obicei să se îmbete și apoi să fie victimele accidentelor rutiere. Beți cu măsură chiar și când sunteți pietoni, fac apel politiștii din Japonia.
  • Nu mai mințiti că migranții nu trec pe la voi, strigă Cancelarul Nehammer la politicienii români. Austriacul ne dă și soluția la problemă: Bulgaria să ia două miliarde de la Uniune și să ridice un gard la granița cu Turcia.
  • Au fost cocoși doar până la meciul cu Franța. Marocul a fost eliminat și vom avea o finală Messi contra Mbappe! Chiar dacă au pierdut pe teren, marocanii au dus meciul în prelungiri pe străzile din Bruxelles. Au pierdut și în fața poliției belgiene.
  • Țeapa influencerilor! Cum să faci 100 de milioane de dolari la bursă pe seama naivilor care au dat like și au rămas fără bani.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri