• Membrii familiei regale au salutat sute de invitați la prima recepție a Corpului Diplomatic din ultimii trei ani.
  • Regele Charles al III-lea, regina consort Camilla și prințul de Wales au participat, de asemenea, la recepție.
  • Prințesa de Wales, cu părul purtat și îndreptat fără onduleurile sale caracteristice, a fost îmbrăcată într-o rochie purpurie până la podea Jenny Packham, de culoare stacojie.

Kate, Prințesa de Wales, a strălucit într-o rochie roșie întreagă cu paiete și tiara Floare de Lotus, în timp ce familia regală a întâmpinat marți diplomații la Palatul Buckingham. Regele Charles al III-lea, regina consort Camilla și prințul de Wales au participat, de asemenea, la prima recepție a Corpului Diplomatic din ultimii trei ani, salutând sute de invitați la evenimentul strălucitor de la Londra.

Evenimentul de la Palatul Buckingham a fost prima recepție a Corpului Diplomatic din timpul domniei regelui, iar monarhul, regina consort și prințul și prințesa de Wales i-au întâmpinat pe ambasadorii străini la această mare ocazie în saloanele de stat ale reședinței regale.

Prințesa de Wales, cu părul purtat și îndreptat fără onduleurile sale caracteristice, a fost îmbrăcată într-o rochie purpurie până la podea Jenny Packham, de culoare stacojie, decorată cu motive florale cu paiete, precum și cu o eșarfă albastră a Ordinului Regal Victorian și cu Ordinul Familiei regretatei regine Elisabeta a II-a, care stă pe o panglică galbenă.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Cerceii ei cu diamante în formă de picătură au aparținut reginei.

Prințesa a mai purtat Tiara Floare de Lotus – cunoscută și sub numele de Tiara Papirus a Reginei-Mamă – anterior.

Realizată din diamante în motive în evantai și încoronată de arcuri de diamante plutitoare, aceasta a aparținut prințesei Margaret. Aceasta a purtat-o și la recepția diplomatică de la palat în 2013 și la primul ei banchet de stat în Marea Britanie în 2015, în timpul unei vizite de stat în China.

Regina consort a purtat din nou diadema și colierul cu diamante și safire ale regretatei regine, pe care le-a ales pentru banchetul de stat din Africa de Sud de luna trecută, și o rochie Anna Valentine.

Partenerii noștri