• Apple a oprit în mare parte publicitatea pe Twitter. Urăsc ei libertatea de exprimare în America?”, a spus el.
  • Twitter ar putea fi interzis dacă nu cenzurează conținutul în conformitate cu noile legi în UE.
  • El nu a spus dacă publicitatea Apple a fost discutată în cadrul întâlnirii.

Elon Musk a declarat că el și șeful Apple, Tim Cook, au rezolvat neînțelegerea” legată de posibila eliminare a Twitter din magazinul de aplicații. Comentariile sale vin în contextul în care UE a avertizat că Twitter ar putea fi interzis dacă nu cenzurează conținutul în conformitate cu noile legi.

Luni, Musk a acuzat Apple că a amenințat că va elimina platforma din magazinul său de aplicații și a declarat că a oprit cea mai mare parte a publicității sale pe site. Șeful Twitter a scris astăzi pe Twitter că: Tim a fost clar că Apple nu s-a gândit niciodată să facă acest lucru”.

El nu a spus dacă publicitatea Apple a fost discutată în cadrul întâlnirii. Întâlnirea dintre cei doi lideri din domeniul tehnologiei are loc în condițiile în care multe companii au întrerupt cheltuielile pe Twitter, pe fondul îngrijorărilor legate de planurile lui Musk privind moderarea conținutului pe site – o lovitură majoră pentru companie, care se bazează pe astfel de cheltuieli pentru majoritatea veniturilor sale.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Intrând în dușmănie luni, Musk a acuzat Apple de cenzură” și a criticat politicile acesteia, inclusiv taxa pe care o percepe pentru achizițiile efectuate în magazinul său de aplicații. Apple a oprit în mare parte publicitatea pe Twitter. Urăsc ei libertatea de exprimare în America?”, a spus el.

Mai târziu, el le-a spus urmăritorilor săi că se va întâlni cu Cook la sediul Apple, adăugând: Am fost la o întâlnire cu Cook. O conversație bună. Printre altele, am rezolvat neînțelegerea legată de posibila eliminare a Twitter din App Store. Tim a fost clar că Apple nu s-a gândit niciodată să facă acest lucru”.

Partenerii noștri