• Băiețelul se juca lângă piscina din curtea casei când a fost atacat de piton.
  • Șarpele l-a încolăcit, l-a mușcat apoi l-a târât în piscină.
  • Din fericire, momentul îngrozitor a fost văzut de tatăl și bunicul copilului care au intervenit și au reușit să îl salveze pe copil.

Băiețelul australian se juca lângă piscina din curtea casei când a fost atacat de piton. Șarpele l-a încolăcit, l-a mușcat apoi l-a târât în piscină.

Din fericire, momentul a fost văzut de tatăl și bunicul copilului care au intervenit și au reușit să îl salveze pe micuț, potrivit BBC.

Beau se juca lângă o piscină din Byron Bay când un piton de trei metri lungime l-a atacat din vegetaţia din apropiere, a povestit tatăl său, Ben Blake, pentru Nine Radio, spunând că șarpele era lung cât o mașină mică. 

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Cred că pitonul aştepta o victimă, o pasăre sau ceva de genul ăsta, şi a fost Beau” , a explicat el. „Am văzut o umbră mare neagră ieșind din tufiș și înainte de a ajunge la fund, era complet înfășurat în jurul piciorului lui” .

Bunicul băiatului, în vârstă de 76 de ani, a venit în ajutor, plonjând în piscină pentru a-l scoate pe micuţ din apă, cu şarpele încă încolăcit.

După ce am curăţat sângele şi i-am spus că nu va muri pentru că nu era un şarpe veninos, s-a simţit destul de bine” , a povestit tatăl său. Deşi pitonii nu sunt veninoşi, băieţelul de cinci ani primeşte tratament pentru a preveni infectarea muşcăturii.

Blake a adăugat că şerpii sunt o realitate a vieţii cotidiene din Byron Bay, un oraş turistic popular. 

Partenerii noștri