Balazs Barabas, Laura Buciu și Cosmin Pojoranu, cofondator Funky Citizens, sunt în juriul de astăzi.

  • Dă-te bă că vine. Trotinetiștii sunt spaima șoselelor și a trotuarelor. Sindicatul șoferilor și pietonilor s-au unit contra trotinetiștilor. Motocicliștii și bicicliștii au pierdut primul loc în topul celor mai periculoși participanți la trafic.
  • Paradoxul unei vieți fericite! Oamenilor le place să dea de greu ca viața lor să aibă sens. Verdictul psihologilor!
  • UNTOLD transformă Crăciunul în festival la București. E pentru prima dată când UNTOLD organizează un eveniment mare în Capitală. Târgul de Crăciun West Side Christmas Market se deschide peste fix o săptămână în Drumul Taberei.
  • Joaca de-a v-ați ascunselea se mută pe Facebook – ca să știi cu cine vorbești trebuie să te interesezi la prieteni sau să iei informațiile chiar de la sursă. Orientarea politică, sexuală, religioasă și adresele utilizatorilor dispar de pe Facebook.
  • Ai grijă cum te porți că te zboară din avion. Stewardesele au făcut topul celor mai enervanți pasageri. Dacă te plângi de copiii care fac haos în avion, ești chiar mai deranjant decât ei!
  • Bocitoarele profesioniste – modelul pe care qatarezii îl aplică fanilor, sunt acum chemați la Mondial suporteri de meserie. Cine strigă mai tare primește primă plus diurnă de la șeicii din Qatar. Și românii sunt pe listă.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri