Răzvan Țupa, Marcela Feraru și Marius Marinoff Președintele Asociației pentru Reciclare și Management Integrat al Deșeurilor – ARMID, expert analiză comportamentală, sunt juriul de astăzi.

  • Cu toaleta în fundul curții – dar să te vadă toată lumea. De ce plătește statul român zeci de milioane de euro că să umple satele cu camere de supraveghere. Ce nu se vede: e fără licitație.
  • Tik-tok devine tik-toaca. Teodosie deschide catedrala pe cea mai controversata retea socială. Nu share-ui, împărtășește!
  • Tehnologia telefoanelor a fost binecuvântată, dar și blestemată în această dimineață. Telefoanele cu Android i-au anunțat pe utilizatorii lor cu 5-15 secunde înainte de cutremurul de 5,3 grade.
  • Digitalizarea stă la rând în România. Abia în iunie-iulie 2023 va fi implementat proiectul cărții electronice de identitate în București, iar în celelalte județe în a două jumătate a anului.
  • Rusia a dat drumul la robinetul de gaz și nu l-a mai închis. În octombrie, exporturile Rusiei de gaze lichefiate au crescut la cel mai ridicat nivel – din martie până acum. Franța, China și Japonia au fost cei mai mari cumpărători de gaze rusești, luna trecută.
  • Amendă ciudată in Europa, dar regulamentară in State. O echipă a fost penalizată pentru că l-a luat antrenor pe Rooney si nu i-a dat șanse egale in interviu de angajare unui antrenor de culoare – oricare ar fi fost el.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri