Felix Damian, Mădălina Bucur și invitat special – Radu Negoiță, arhitect, sunt în juriul de astăzi.

  • Iranul mai oferă o mână de ajutor Rusiei – veste anti-glonț și căști – anunță presa din Ucraina.
  • Drumurile noastre toate… asfaltate? Niciodată! Întunericul inteligenței lovește în patria minelor – În Hunedoara constructorul și-a luat asfaltul înapoi că nu s-a înteles la preț. Încă era cald.
  • Clujul își scoate la vânzare palatul istoric. Bijuteria arhitectonică începută acum 500 de ani costă 7 milioane și jumătate de euro – ai casă, masă, birouri si restaurant.
  • Militar ne merge bine. Două convoaie cu transportoare blindate din Franța au ajuns în România – francezilor le-a luat o săptămână să faca cei 2.000 de kilometri. Este încă un semn că NATO se întărește pe Flancul Estic – 4.700 de soldați americani se antrenează cot la cot cu românii la baza Kogalniceanu, lângă Constanța.
  • Banca Mondială se bagă peste Pensiile speciale de la noi. Pregătește o reformă împreună cu Ministerul Muncii. 200.000 de pensii speciale ar putea fi recalculate.
  • Pe noi cine ne mai apără – ministru al apărării nu mai avem. Dâncu a fost forțat să-și dea demisia la două săptămâni de la declarația care l-a supărat pe Zelenski – că „Singura șansă a păcii poate să fie negocierea cu Rusia”. Până găsește alt ministru, Ciucă s-a pus el interimar la apărare.
  • Mașinile bune se găsesc RAR pe străzile din România – asta e concluzia trasă de RAR – Registrul Auto Român după verficarile făcute anul acesta. Din 40.000 de mașini aproape jumătate aveau probleme tehnice mari și reprezentau un pericol public.
  • Și totuși Unde-i criza? Se vede în statistici, dar nu și în realitate. Ziarul Financiar face un studiu care ne arată de unde vin banii care susțin consumul, aglomerația de pe șosele, vânzările de apartamente și de produse de lux: videochat-ul este o industrie prea puțin remarcată – însă ea aduce mulți bani.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri