Mădălina Bucur, Felix Damian și invitatul special Mihnea Predețeanu, specialist in comunicare sunt juriul de astăzi.

  • De azi, pentru șoferi – bateria de la telefon e mai importantă decât bateria de la mașină. După accident, descarci aplicația „Amiabila” și desenezi accidentul. Asta dacă nu ți s-a stricat și telefonul.
  • Cum să risipim misterul? face podcast Ministerul. Că să nu se întrebe elevii și părinții lor cu ce se ocupă ministerul Educației, Ligia decă face podcast cu toate programele și problemele din învățământul românesc. Asta va lipsea, vin comentariile, nu aveți de rozolvat înainte problema toaletelor din curtea școlii, a manualeor și a programei?
  • Iubitele celor mai buni fotbaliști din lume sunt supărate că s-au calificat la mondiale. În Qatar nu au voie să îi sărute pe stradă, nici să se îmbrace cu hainele pentru care au investit tot anul.
  • NATO își verifică arsenalul nuclear. A inceput exercițiul în care 60 de avioane din 14 țări plimbă pe deasupra Europei de vest si Mării Nordului replici fidele ale bombelor atomice tactice de pe continent
  • Vrea sa fie reales la al chinezilor Congres! Xi Jinping își pregateste al treilea mandat consecutiv la conducerea Chinei. Europa nu trebuie sa il primeasca cu bratele deschise – China e un concurent total, avertizeaza Financial Times.
  • A apus vremea lui Mesi și Ronaldo. Benzema e favorit sa pună mâna astăzi pe Balonul de Aur. A câștigat Champions League, e golgheterul competiției și are cele mai multe goluri înscrise în ultimul sezon și în campionatul Spaniei.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri