Madalina Bucur, Balazs Barabas, Jose Miguel Vinals Arino – consul onorific al Regatului Spaniei la Timisoara sunt juriul de astăzi.

  • Cum trecem de iarna asta? Situația prețurilor mari la gaze i-a adunat pe miniștri europeni ai energiei la Praga. Să fie plafonare, cer majoritatea. Printre ei și Virgil Popescu – nu putem stă la mâna declarațiilor de la Kremlin, în funcție de aceste declarații fluctuează și prețurile, spune Popescu.
  • Munca de acasă te lasă pe drumuri. Primul om dat afară pentru că a refuzat să se lase filmat în timp ce lucra la laptop-ul din sufragerie.
  • Miroase din spațiu! Elon Musk le face concurență fabricanților tradiționali de parfum. Mirosul de păr ars i-a cucerit și pe chelioși.
  • Putin s-a oferit astăzi să dea drumul la robinetul de gaze către Europa. Decizia e la voi, le-a transmis el europenilor.
  • Premierul olandez Mark Rutte a venit în România să-i salute pe cei 200 de militari olandezi de la Cincu. I-au salutat și Iohannis, și Ciucă, dar nu l-au întrebat pe prim-ministru de ce ne blocHează RUTELE spre Schengen.
  • Incendiul de la clădirea Persepolis ne arată încă o dată disfunctionalitațile din sistem: hidranți care nu functionează, străzi pe care autospecialele abia se pot strecura și clădiri inghesuite care permit extinderea incendiilor. 6 ore s-au chinuit 11 echipaje de pompieri ca să stingă incendiul.
  • Serviciile de la Kremlin i-au gasit lui Putin vinovații pentru explozia podului Crimeei. Opt persoane au fost arestate, printre ei cinci rusi, ceilalți sunt ucraineni și armeni. De ce a trebuit să plătească civilii din Ucraina pentru asta, dacă printre așa numiții teroriști sunt și ruși?

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri