Mădălina Bucur, Felix Damian și Costin Dămășaru sunt în juriul de astăzi.

  • Rusia prinde teren…ucrainean. Lui Putin i-au ieșit calculele mai bine decât pe hârtie. Referendumurile din Ucraina s-au încheiat – peste 90% dintre votanți au cerut anexarea regiunilor Donețk, Lugansk și Zaporojie la Rusia, în timp ce 85% vor ca Herson să fie condusă de Putin.
  • Au bătut în lemn și au dat de ghinion. Peste 300 de firme și persoane fizice – suspectate de furturi de pădure – s-au trezit cu noaptea-n cap și cu poliția la ușă, parchetul, ANAFUL și Garda Forestieră s-au inclus și ele în convoiul celor care declară că nu mai vor că pădurile romanieie să nu mai fie ciopârțite.
  • Fugă după sex s-a transformat în fugă… de sex. Tot mai mulți bărbați sunt interesați de o nouă terie – abstinență sexuală. Totul cu un scop – crește nivelul de testosteron. 
  • Medicii si psihologii ii pun la colț pe profesori! Nu-i mai puneți pe elevi să meargă la școală mai devreme de 8 dimineața! Îi distrugeți hormonal!
  • Meciul banilor: 5 mari investitori americani au venit la București să le dea examen ministrilor. Toți au picat! Care au fost noile promisiuni…
  • De ce ți-e frică scapi doar dacă fugi. Un grup de oameni care făceau jocking a dat trendul într-un oraș din Brazilia – dar nu de dragul sportului, ci de panică. Și-au lăsat cafelele pe mese și au luat-o la fugă. Revenim cu detalii la ȘTIU.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri