Mădălina Bucur, Balazs Barabas și Laurențiu Mihai expert marketing online sunt juriul de astăzi.

  • Putin nu se liniștește. Noaptea trecută și-a făcut cărțile în așa fel încât să își întărească armata cu 300.000 de noi militari. „Nu ne luptăm doar cu Ucraina, ci cu Occidentul” – amenință presedintele Rusiei.
  • Salariul minim pe economie ar putea creşte de la anul cu 18%. De la 2.550 de lei brut pe lună va ajunge la 3.000. Guvernul României a fost forțat să facă asta după ce Parlamentul European a adoptat o lege în acest sens.
  • Când o nimeri podul Brăila, nu va mai fi România rușinea Europei la transporturi. Podul peste Dunăre care trebuia să fie gata anul ăsta va fi finalizat… peste 3 ani.
  • Va fi rău, dar va fi bine. Ajuns la Adunarea Generală ONU, Iohannis li s-a adresat românilor – și le-a promis că nu vor face foamea, nu vor sta pe întuneric, vor avea salarii și pensii mai mari. Totuși lohannis ne avertizează să nu ne întindem mai mult decât ne permite pătura.
  • Educația sexuală are concurență modernă în programa elevilor – ce profesori vor ține lecții despre criptomonede?
  • Ce face statul cu mâna lui, damage control se numește. Sau, nemțește vorbind, kaput kapitalismus. Germania naționalizează Uniper, cea mai mare companie de utilități din țară. Ca să o salveze de la faliment și ca să nu înghețe de frig la iarnă.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri