• Modelul și influencerul Arthur O Urso a fost criticat la începutul acestui an după ce stilul său de viață „poligam” a devenit viral.
  • Bărbatul cu opt neveste, relația poligamă care a devenit virală pe internet.
  • Ce spune una dintre femei despre cum își împarte soțul cu celelalte.

Modelul și influencerul Arthur O Urso a fost criticat la începutul acestui an după ce relația poligamă a devenit virală pe internet.

Una dintre cele opt soții” ale unui bărbat brazilian a mărturisit că relația grupului este o viață de o mie de minuni”.

Arthur O Urso din Joao Pessoa, Brazilia, a fost criticat la începutul acestui an după ce stilul său de viață „poligamist ‘ a devenit viral în întreaga lume.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Modelul i-a înfuriat pe conservatorii furioși, care i-au desenat pe casă mesajul Familie a diavolului, nu sunteți bineveniți. Plecați!”.

Cei nouă – inițial 10, înainte ca o femeie să plece în aprilie – au susținut că s-au căsătorit într-o biserică catolică în noiembrie anul trecut, în ciuda faptului că poligamia este ilegală în Brazilia.

Iar acum, două dintre soțiile lui Arthur au dezvăluit mai multe despre relația neortodoxă a grupului nonet, descriind-o ca fiind nebună” la început.

Luana, prima soție a lui Arthur, de șapte ani, a declarat presei locale: Eram curioși să experimentăm o relație deschisă. Mi s-a părut foarte diferită și am acceptat-o imediat.”

Cuplul și-a întâlnit viitoarele soții la petreceri, a spus Luana. Ea a declarat presei locale: „Am căutat oameni din acea lume, care să dorească să experimenteze lucruri noi.”

@arthurourso O meu dia dos namorados 💥🛍️ #arthurourso #funny #engracado #fyyyyyyyyyyyyyyyy ♬ som original - Arthur O Urso

Referitor la infamul incident, ea a spus: Suntem obișnuiți cu prejudecățile, dar atunci a fost prima dată când s-a mers foarte departe. Am fost speriată, pentru că nu se mai întâmplase niciodată înainte, doar pe rețelele de socializare oamenii ne judecau.”

Lorena, o altă soție a lui Arthur, a vorbit despre aspectele practice ale unei relații cu atât de multe persoane implicate.

Chiar la început a fost o nebunie, deoarece nimeni nu era obișnuit să trăim împreună. Cu atâtea personalități, au fost o mulțime de mici certuri, mai ales când aveam sindromul premenstrual, ajungeam să vreau mai multă atenție. Dar, situația s-a îmbunătățit rapid”, a spus Lorena.

Astăzi este mult mai bine. Avem o relație super bună. Astăzi este o mie de minuni”.

Lorena a dezvăluit, de asemenea, că ea și celelalte soții ale lui Arthur împart sarcinile casnice în mod egal între ele: Fiecare dintre noi este responsabilă pentru fiecare lucru, îl împărțim între noi și întotdeauna merge bine.”

Partenerii noștri