Mădălina Bucur, Laura Buciu si Liliana Cristea psihoterapeut sunt în juriul de astăzi.

  • Cum să nu intri în depresie… Că să nu fie prinși în ofsaid când iși fac un credit, românii sunt chemați să dea examen la bancă. Pici tu, pică și creditul.
  • Inumane sau supraumane? Stăpânul Facebook, Zuckerberg reinventează resursele umane. Când trebuie să dea afară oameni, un robot dă cu zarul.
  • Indiferent că e pentru sănătate sau pentru reputația specială, nutriționiștii nu mai recomandă slăbirea în chinuri. Că să scape de kilogramele în plus, oamenii trebuie să o facă prin metode fără stres. Tema e complexă și complex o vom dezbate azi, la ȘTIU.
  • Putin își găsește noi rivali și în interiorul țării. Armata Națională Republicană” e numele grupării din Rusia care revendică atentatul cu bombă, din Moscova, în care a murit fiica lui Alexander Dughin, ideologul naționalist al Kremlin-ului. Îl declarăm pe Puțin uzurpator și criminal de război” – sunt săgețile grupării de gherilă.
  • Să nu se mai plângă profesorii că pierd mult timp pe corectat teste! Belgia dă tendința in Uniunea Europeană. Să le calculeze studenții care visează să ajungă ei profesori.
  • În schimb profesorii din Australia sunt cei mai indulgenți cu elevii. Îi permit unei eleve să nu scoată niciun cuvânt pentru că față se declară… pisică. Avantajul e că nu zgârie rău, dezavantajul e că nu prinde șoareci.

Recomandări

MUSIC HEALS THE SOUL
CE RESTAURANTE SUNT PREMIATE ÎN SUA?
LIMERANȚA ASCUNDE PROBLEME DIN TRECUT
TU CÂT TIMP PETRECI PE TELEFON?
TU BEI CAFEA? IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTII

Partenerii noștri